Bruiloft locatie

Een geschikte bruiloft locatie vinden is één van de moeilijkste taken. Het Spaansche Hof maakt het u daarom graag gemakkelijker door u een zeer stijlvolle locatie in de binnenstad van Den Haag te bieden. Dit zestiende eeuwse stadspaleis met vijf verschillende authentieke ruimtes is een perfecte bruiloft locatie.

Arrangementen op onze bruiloft locatie

Om uw bruiloft tot een onvergetelijke ervaring te maken stellen wij uw persoonlijke wensen centraal bij de complete invulling van deze bijzondere dag. Op onze bruiloft locatie kunt u onbezorgd genieten. Of het nu gaat om de receptie, het diner, of het feest, alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Ons team heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld voor een onvergetelijke dag zonder extra verwachtingen achteraf!

Culinaire verwennerij

Uiteraard mag ook de innerlijke mens niet vergeten worden. Op onze bruiloft locatie staat ons team klaar om u en uw gasten te voorzien van culinaire verwennerijen die de verwachten zeker zullen overtreffen. Ook de culinaire invulling past bij het bijzondere karakter van bruiloft locatie Het Spaansche Hof. Voor nadere informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contact