Evenement organiseren

Met zijn besloten karakter en prachtige binnentuin is Het Spaansche Hof de perfecte locatie om uw evenement te organiseren. Van zakelijke evenementen tot romantische bruiloften, in het Spaansche Hof worden gedurende het hele jaar de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd.

Evenement organiseren in Het Spaansche Hof

De eerste stap in het organiseren van een evenement is het vinden van de juiste locatie. Het Spaansche Hof, ook wel bekend als het best bewaarde geheim van Den Haag, is een stijlvolle locatie in de binnenstad van Den Haag. Dit unieke zestiende eeuwse stadspaleis heeft vijf verschillende authentieke ruimtes waar u uw evenement zoals een bestuursvergadering, receptie, galadiner of seminar kunt organiseren. Het Spaansche Hof combineert de sfeer en charme van een historische locatie met de gemakken van deze tijd en weet op die manier precies aan uw wensen te voldoen.

Tot in de puntjes verzorgt

Een evenement organiseren in het Spaansche Hof staat garant voor een onvergetelijke ervaring. De verschillende unieke ruimtes kunnen voor uw evenement naar wens worden ingericht, waardoor u ook zelf de gewenste opstelling bepaalt. Uiteraard mag het u en uw genodigden ook op culinair gebied aan niets ontbreken. Ons team bereidt en serveert voor u uiteenlopende culinaire creaties en smaakvolle hapjes, die volledig worden afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een evenement gaat organiseren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact