Feest locatie

Een feest op Het Spaansche Hof is iedere keer verrassend anders. Wij bieden u veel mogelijkheden en zijn zeer flexibel. Dit betekent dat uw feest op onze feest locatie volledig naar wens verloopt. Onze sfeervolle, authentieke feest locatie staat tot uw beschikking voor het vieren van bijvoorbeeld uw receptie, jubileum, personeelsfeest, bedrijfsfeest, galadiner, seminar, huwelijksfeest of verjaardag.

Feest locatie met vijf ruimtes

Het Spaansche Hof beschikt over vijf stijlvolle ruimtes die met elkaar in verbinding staan, maar ook separaat kunnen worden afgesloten. Hierdoor is onze feest locatie veelzijdig in te zetten. Iedere ruimte ademt zijn eigen kenmerkende sfeer en is voorzien van authentieke details. Zo telt dit stadspaleis:

  • een Balzaal met rijkelijk bewerkte plafonds, originele ornamenten en elegante kroonluchters;
  • een Audiëntie zaal met het welbekende Louis XVI interieur;
  • een Oranjesalon met een zeer karakteristieke entourage;
  • een Ovale zaal met 18de eeuws meubilair;
  • een opvallend lichte Tuin zaal met toegang tot de sfeervolle en omsloten tuin.

Gemakkelijk bereikbaar

Het Spaansche Hof is gelegen op loopafstand van De Grote Markt, wat dit een ideale feest locatie maakt. De Grote Markt is namelijk de halte van diverse tram- en randstadraillijnen en hiervandaan bent u in slechts drie minuten op Den Haag Centraal Station. Bovendien bieden wij u een aantal parkeerplekken aan binnen de poorten van Het Spaansche Hof en bevinden verschillende parkeergarages zich op steenworpafstand, waaronder ‘City Parking’, ‘Grote Markt’ en de ‘Torenstraatgarage’. Kom gerust een vrijblijvend een kijkje nemen op onze feest locatie. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u. Of neem contact met ons op.

Contact