Feestlocatie Zuid Holland

U bent op zoek naar een unieke en sfeervolle feestlocatie in Zuid Holland? Dan bent u van harte welkom bij Het Spaansche Hof – het best bewaarde geheim van Den Haag. Gelegen op loopafstand van De Grote Markt is onze feestlocatie gemakkelijk bereikbaar voor uw gasten. Al jarenlang zijn wij het vaste adres voor feesten, bruiloften, recepties, diners en vergaderingen.

Authentieke feestlocatie in Zuid Holland

Uiteraard zijn uw wensen bij feesten altijd ons uitgangspunt. Geen enkel feest op onze feestlocatie in Zuid Holland is exact hetzelfde. Iedereen heeft een andere smaak, maar ook dingen als leeftijd spelen een rol. Een gezellig feestje ter ere van een 50 jarig huwelijk wordt uiteraard compleet anders ingericht dan bijvoorbeeld een galadiner. Wij passen ons volledig aan naar uw wensen en doordat wij vijf verschillende authentieke ruimtes hebben zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend. Onze feestlocatie in Zuid Holland beschikt tevens over een idyllische binnentuin.

Het feest van uw dromen

Het belangrijkste wat wij van u willen weten is: ‘hoe ziet uw ideale feest eruit?’. Vervolgens gaan wij met deze informatie voor u aan de slag om het feest van uw dromen voor u te realiseren op onze feestlocatie in Zuid Holland. Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden van onze feestlocatie in Zuid Holland? Neem dan eens contact met ons op of vraag een offerte aan, wij helpen u heel graag!

Contact