Inspirerend vergaderen

Wilt u inspirerend vergaderen in een omgeving die uw bijeenkomst tot een succes brengt? Gewoon omdat u eens wat anders wilt dan de standaard vergaderruimte op kantoor of omdat u en uw team wel wat inspiratie kunnen gebruiken? Kom dan vergaderen bij Het Spaansche Hof, een bijzonder stijlvolle locatie in de binnenstad van Den Haag. In dit zestiende eeuwse stadspaleis met vijf verschillende authentieke ruimtes kunnen het gehele jaar door vergaderingen worden georganiseerd.

Inspirerend vergadering in historische ambiance

Het Spaansche Hof mocht al onderdak bieden aan tal van inspirerende vergaderingen van uiteenlopende organisaties. De verschillende ruimtes kunnen voor uw vergadering naar wens worden ingericht, waardoor u ook zelf de gewenste opstelling bepaalt. Uiteraard kunnen wij u hier uitgebreid over adviseren en zijn wij u ook graag van dienst als het gaat om de benodigde technische faciliteiten. Zo waant u zich tijdens uw vergadering in een schitterende historische ambiance en wordt u tegelijkertijd voorzien van alle gewenste gemakken van deze tijd. Inspirerend vergaderen was nog nooit zo makkelijk.

Ideaal gelegen

Het Spaansche Hof is ideaal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer. U bevindt zich op loopafstand van De Grote Markt. Dit is tevens de halte van diverse tram- en randstadraillijnen en hiervandaan bent u in slechts drie minuten op Den Haag Centraal Station. Kom langs of neem contact op voor meer informatie over inspirerend vergaderen bij Het Spaansche Hof.

Contact