Trouwen Den Haag

De meest belangrijke dag van uw leven, waar u al enorme tijd naar uitkijkt: uw trouwdag. Een essentieel onderdeel van deze feestelijke dag is de locatie. U viert uw huwelijksdag bij voorkeur natuurlijk op een onvergetelijke locatie. Gaat u trouwen in Den Haag? Het Spaansche Hof is een bijzonder stijlvolle locatie in de binnenstad van Den Haag en een perfecte mogelijkheid voor een fantastisch trouwfeest.

Op een bijzondere manier trouwen in Den Haag

Het Spaansche Hof is een officiële trouwlocatie, waarbij de huwelijksvoltrekking door een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van Den Haag wordt gesloten. Trouwen in Den Haag doet u in één van de vijf stijlvolle ruimtes. Bij mooi weer kan de huwelijksvoltrekking, als u dit wenst, zelfs verplaatst worden naar de prachtige privétuin. De bijzondere binnentuin biedt voor dit moment een geweldige romantische setting. Geniet van elkaar, geniet van de omgeving en geniet van deze speciale dag. Trouwen in Den Haag doet u bij het Spaansche Hof!

Wij maken uw dromen waar

Ons team stelt uiteraard uw persoonlijke wensen centraal bij de complete invulling van uw trouwdag. Trouwen in Den Haag bij Het Spaansche Hof betekent een trouwdag die tot in de puntjes verzorgt is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden, van decor tot culinaire invulling. Wilt u weten hoe wij van uw trouwdag een ‘once in a lifetime experience’ kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact