Trouwen in Den Haag

Bent u op zoek naar een bijzondere plek om te trouwen in Den Haag? Dan is trouwen in Het Spaansche Hof zeker iets voor u! Wij verzorgen de mooiste dag van uw leven van A tot Z, zodat stralen en genieten het enige is wat u op uw trouwdag hoeft te doen.

Historisch trouwen in Den Haag

De geschiedenis van dit bijzondere Stadspaleis gaat terug tot 1469, toen de raadsman van Keizer Maximiliaan, Gerrit van Assendelft, hier zijn huis bouwde. Nadat het huis meerdere malen werd overgeƫrfd binnen deze familie van hoogwaardigheidsbekleders, ging door middel van een huwelijk het huis over in handen van de familie Van Renesse. Haar Koninklijke uitstraling dankt Het Spaansche Hof echter aan de Spanjaarden, die het in 1677 verbouwden tot het huidige Stadspaleis. Het Spaansche Hof maakt trouwen in Den Haag niet alleen tot een fantastische ervaring, u speelt ook mee in een stukje geschiedenis.

Sfeervol en authentiek decor

Niet alleen de huwelijksvoltrekking, maar ook de rest van uw trouwdag kunt u met een gerust hart vieren binnen de poorten van Het Spaansche Hof. Door de verschillende authentieke en smaakvol ingerichte ruimtes, die exclusief tot uw beschikking staan, leent Het Spaansche Hof zich ook uitstekend voor uw receptie, diner en/of feest. Zo vormt Het Spaansche Hof het sfeervolle en authentieke decor voor iedereen die wilt trouwen in Den Haag. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact