Trouwen in Zuid Holland

U heeft het JA woord gegeven? Of gekregen? Dan bent u nu ongetwijfeld op zoek naar een sfeervolle, authentieke en bijzondere locatie voor uw bruiloft. Trouwen in Zuid Holland doet u bij Het Spaansche Hof: een stijlvolle locatie in de binnenstad van Den Haag. In dit zestiende eeuwse stadspaleis vindt u vijf verschillende ruimtes waar u het hele jaar door uw huwelijksfeest kunt organiseren.

Bijzonder trouwen in Zuid Holland

Wilt u trouwen in Zuid Holland en bent u op zoek naar de perfecte locatie? Het Spaansche Hof is dé locatie voor de meest waardevolle en bijzondere momenten in uw leven. Uw huwelijk valt daar zeker onder. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, of het nu gaat om de receptie, het diner of het feest. Ons team heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld voor een onvergetelijke dag zonder extra verwachtingen achteraf! Bij Het Spaansche Hof wordt trouwen in Zuid Holland een onvergetelijke ervaring.

Uw persoonlijke wensen centraal

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden van trouwen in Zuid Holland. Van grote bloemstukken tot trendy meubilair en van klassieke kandelaars tot bijzondere decoratie: bij Het Spaansche Hof doen wij er alles aan om uw persoonlijke wensen centraal te stellen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als u wilt trouwen in Zuid Holland? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact