Trouwlocatie Den Haag

Heeft u trouwplannen? Dan is het vinden van een mooie trouwlocatie één van de belangrijkste zaken die u moet regelen. Zonder trouwlocatie kan er immers geen feest plaatsvinden. Het Spaansche Hof is dé trouwlocatie in Den Haag voor iedereen die op zoek is naar dat stukje extra beleving en service.

Unieke trouwlocatie in Den Haag

De stijl van de locatie moet precies bij u passen. Van het meubilair tot de details zoals bloemen en kandelaars. Ons team met specialisten staat voor u klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Het Spaansche Hof beschikt over 5 zalen die exclusief gebruikt worden. Zo is het mogelijk om alle belangrijke momenten van het huwelijk te combineren op één plek in het centrum van Den Haag. Dit maakt het Spaansche Hof de perfecte trouwlocatie in Den Haag. De zalen met de kroonluchters, kunst en bewerkte plafonds met schitterende details zorgen voor een prachtig decor voor deze unieke dag.

Authentiek en sfeervol

Als u op zoek bent naar een authentieke en sfeervolle trouwlocatie in Den Haag dan is het Spaansche Hof dé locatie voor u. Naast een betoverend interieur beschikt Het Spaansche Hof tevens over de op één na grootste privétuin in het hartje van Den Haag. Met mooi weer kan de ceremonie, de receptie of de hele dag dus zelfs in de tuin en op het waanzinnige bordes plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze trouwlocatie in Den Haag? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Contact