Vergaderlocatie Den Haag

Het Spaansche Hof is één van de statigste locaties van Den Haag. De voormalige residentie van de Spaanse, en later Britse, ambassadeurs, herbergt een grote diversiteit aan ruimtes, die gezamenlijk of apart te huren zijn. Dit maakt dit bijzondere pand de perfecte vergaderlocatie in Den Haag.

Bijzondere vergaderlocatie in Den Haag

Statig en modulair, zo kunnen de ruimtes van Het Spaansche Hof omschreven worden. De stijl en sfeer maken dit een superieure vergaderlocatie in Den Haag. De balzaal is verrijkt met uitbundig bewerkte plafonds, lambriseringen met vergulde ornamenten en elegante kroonluchters. Deze details geven aan hoe de voormalige bewoners hun hoge gasten wensten te ontvangen. Naast de balzaal ligt de herenkamer, waar men tijdens drukte even rustig kan zitten en genieten van het bijzondere Louis XVI interieur. Deze ingrediënten maken van Het Spaanse Ho een perfecte vergaderlocatie in Den Haag.

Een van grootste privé-tuinen van Den Haag

Ook de oranje salon en de ovale zaal vormen tezamen met het 18de eeuwse meubilair een zeer stijlvolle entourage. Geheel volgens de Europese architectuuropvattingen uit de 18e eeuw heeft het Spaansche Hof een tuinzaal. Deze zaal met haar opvallende lichte karakter geeft toegang tot één van de grootste privé-tuinen van Den Haag. ’s Zomers is dit een schitterende aanvulling van deze vergaderlocatie in Den Haag. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor meer informatie.

Contact